II trobada professionals i voluntariat de joventut

Just another WordPress.com site

INICI

Al març de 2011, l’Ajuntament de Benicàssim a través del seu Casal Jove, va organitzar la I Trobada de Professionals i Voluntaris/àries de Joventut baix el lema “Perquè treballar amb adolescents?”, per a diferents professionals de la província de Castelló. Va ser el primer contacte formal i vam compartir bons moments, no es tractava d’extraure grans conclusions, sinó de veure’s les cares i compartir tertúlia.

Dins  d’alguna conversa, va sorgir la idea de que s’havia dispositat una llavor i ara es tractava de deixar qui volguera sembrar-la, regar-la i veure qui es feia càrrec.

L’Espai Jove de Vila-real, recolçat per la Regidoria de Joventut i amb la iniciativa de l’empresa Gestiona Cultura SLU (mÓn d’animaciÓ) volem compartir eixa llavor i li hem ficat unes dates per veure com va creixent: el 2 i 3 de març de 2012. Anem a compartir la II Trobada de Professionals i Voluntariat de Joventut.

L’adrecem a tot aquells professionals i voluntaris/àries de joventut… persones monitores, animadores, educadores, informadores, tècniques, assessores, etc.

Podeu seguir-nos a Twitter @trobadaprof

Anuncis

Comments are closed.

%d bloggers like this: